Reisverhaal «Baaldag»

Canada: westcoast style! | Canada | 1 Reacties 21 September 2011 - Laatste Aanpassing 22 September 2011

Hallo,

 

Er is op reis altijd wel zo een dag of dagen dat niets meezit wegens ziekte, dingen die kapot gaan,... Vandaag was dus die dag voor mij...

Vanmorgen dus nieuwe camera gaan kopen, speciaal een Canon SX220 omdat ik weet dat anderen ( Lies en Jolien ;-) ) die ook hebben en zonder problemen.. dus vermoedelijk een goed toestel.
Goed en wel vertrokken nnar Juan de Fuca Provincial Park om daar te gaan kameren. Na een goed uur rijden en al enkele fotos genomen te hebben wil ik opnieuw een foto nemen maar het splinternieuwe toestel denkt er dus anders over: lens error. Niets helpt en het zal dus ook compleet niet meer werken. Ik was mijn heenreis al te ver gevorderd en moest voor donker tent opzetten dus beslis te gaan kamperen en s'anderendaags maar de omgekeerde richting uit te gaan naar Victoria om mijn beklag te gaan doen..

Maar aangekomen aan parking voor naburige camping begint het hard te regenen en komen er ook een paar surfers aan waarmee ik aan de praat geraak: blijkbaar zijn de vooruitzichten niet goed en zou het nog slechter weer worden die avond... Teveel naar mijn goesting voor mijn tentje. Ik ga even naar de camping / strand waar er nog heel wat surfers in het water zitten en beslis met dit weer dan ook nu al terug te keren naar Victoria zodat ik nog voor sluitingtijd (21u) misschien kan wisselen tegen een toestel dat wel werkt.

Zogezegd, zogedaan. Weer een trip van rond de 1,5u naar Victoria voor een 2de camera die het dus begeeft tijdens m'n reis. Onderweg stop ik even aan een fish and chips standje aan een strand die lokaal gevangen kabeljauw enzo gebruikt. Maakt de dag toch iets beter. Net op tijd terug in Victoria, toestel kunnen wissel en dan maar naar een hostel getrokken waar ik ook in 2002 verbleef.

Sebiet er vroeg in zodat ik morgen vroeg de dag kan beginnen. Vandaag veel tijd verloren door een winkel te vinden en camera te kopen en uiteindelijk te concluderen dat ie niet werkte.. Op naar morgen met minder pech dan vandaag!

 

Kris

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

Daniel Brackx Hi Kris, Wat een pech. Ik hoop dat het vandaag al een stuk beter is met het weer en dat die tweede camera het perfect doet. Zoals je zegt je hebt altijd wel eens een mindere dag en deze heb je nu achter de rug, de rest zal zeker perfect verlopen. We duimen voor blue skies en een aangename temperatuur. Groetjes, Paps Geplaatst op 23 September 2011

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking