Reisverhaal «Eerste dagen Vancouver Island»

Canada: westcoast style! | Canada | 0 Reacties 21 September 2011 - Laatste Aanpassing 21 September 2011

Hallo,

 

Even een snelle post in de lokale Starbucks van Victoria, de grootste stad van Vancouver Island en tevens de hoofdstad van British Columbia.

Gisteren dus per ferry aangekomen van Salt Spring Island in Crofton. Daar een lift gekregen (derde lift van de dag) naar Duncan waar ik mijn gereserveerde huurauto ophaal: een Fort Fiesta.. Even wennen dat het automatic is maar voor de rest verloopt alles goed bij het rijden op Canadese wegen. Ik rij zuidwaarts richting Victoria en doe wat siteseeing om uiteindelijk in de buitenwijk, Gordon Head, van Victoria te eindigen aan de universiteit van Victoria. Daar heb ik afgesproken met Mark, een Australier die ik tijdens een eerdere reis in de Balkan ontmoette. Hij trok er net een paar dagen geleden in een soort gedeeld huis in een villawijk hier en kan er een nacht blijven slapen. Eens iets anders dan een camping of hostel.\sÁvonds nog even naar downtown Victoria getrokken on een gigantische lekkere hamburger te eten en dan bedwaarts...

Vanmorgen dan even naar een elektronicawinkel. Mijn cameratje heeft het zo goed als begeven.. softwareproblemen waardoor ik wel foto's kan nemen maar totaal niet het zie omdat het scherm niet werkt.

Even langs een toeristoffice in Victoria harbour gepasseerd voor info, koffie in de starbucks en sebiet richting Juan de Fuca Park! Weer een park waar ik ga kamperen! De campings zijn blijkbaar op het strand. Voor degene die al een beetje ongerust zijn: ja ik ga me eerst informeren in het bevoegde informatiecentrum van Sooke ;-)

 

Voila, da wast voor nu! Tot de volgende.

Kris

(PS: kan zijn dat ik de komende 2 dagen niet online ben of bereik heb met gsm...)  maar ik hou jullie op de hoogte!

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking