Reisverhaal «Vancouver en beyond»

Canada: westcoast style! | Canada | 0 Reacties 18 September 2011 - Laatste Aanpassing 18 September 2011

Hallo,

 

Goed aangekomen in Vancouver! Met een 5 tal minutenvertraging, de vlieger was overboekt..., aangekomen om 14U05 in Vancouver airport... Van daar met de splinternieuwe Canada line (vorig jaar gebeouwd voor winterspelen ofzoiet) naar het centrum.. Granville street eruit en jawel.. kende de buurt nog en hostel gemakkelijk gevonden. Ingecheckt en direkt buurt gaan verkennen.. Simkaart gekocht, Apple store checken,... Nog steeds een hele toffe stad!! Tegen de avond nog even de haven gaan checken waar ik vandaag het watervliegtuig neem naar Salt Spring Island, in de buurt van Vancouver Island!

Gisterenavond dan tegen 21u terug... En begon me dan toch moe te voelen. Wou nog iets op deze blog posten maar de moeheid heeft me blijkbaar doen vergeten op de saveknop te drukken :-)

Vanmorgen er vroeg maar fris opgestaand en goed gedouched. Byebye jetlag. Wat is nu 9uur tijdsverschil.. :-)

Spijtiggenoeg is het bewoltk en regent het af en toe hier vandaag. Maar de vlucht gaat alvast door en de weersverwachtingen voor volgende dagen zijn iets beter tegen de 20 graden.

Heb ook al wat fotos online gezet van de eerste dag, enjoy!

Voila, bijna 8u50 hier. Net goed ontbeten. Nu zak klaarmaken, watervliegtuig op naar Salt Sprin Island. Vanavond slaap ik normaalgezien in Ruckle National Park dus even van de bewoonde wereld...

 

Kris

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking