Reisverhaal «Baguio»

Back to the Philippines | Filipijnen | 1 Reacties 25 Januari 2011 - Laatste Aanpassing 25 Januari 2011

Hallo,

 

Een van de laatste updates vanuit de Filippijnen.. 

Vanmorgen nog naar een parade in Vigan gaan kijken. Er is momenteel een soort van stadsfestival bezig in Vigan en vanmorgen was er dus een parade met allemaal verenigingen: Scholen met hun walking Brassbands, de pompiers, praalwagens die snoep uitdeelden en zelfs de lokale wielertoeristen waren aanwezig.

Rond 11:30 dan de bus genomen richting Baguio. K'zou direct naar Manila kunnen gaan maar die busrit is heel lang. De trip naar Baguio is "maar" een 5,5 uur.

Baguio was ik al op zondag geweest om vanuit Sagada in Vigan te geraken. Toen sprak het me niet echt aan, maar voor ee nacht... Kort voor donker budgethotelleke gevonden voor te slapen en da een tour gedaan. Heel veel studenten, er is een grote universiteit hier. Men kijkt hier ook niet direkt op van een blanke..
Er hebben hier vroeger ook heel veel Amerikaanse soldaten gezeten dus bepaalde buurten / parken doen ook Amerikaans aan. Maar dat zal vooral voor morgenvroeg zijn om te gaan verkennen.

Morgen dan kort na de middag naar Manila, weer trip van paar uur.
En ik ka weer bij een oude gekende in Manila blijven slapen. Normaalgezien had ik in het business district blijven slapen in een hostel maar toen ik Bert Peeters, een Belg die hier in Manila woont, contacteerd voor wanneer we eens een pint in Manila zouden gaan drinken, stelde hij voor om bij hun te blijven slapen in Marikina vlak bij Manila.

Voila da wast. Morgen dus naar Manila en vrijdag op de vlieger terug naar Amsterdam (vlicht van meer dan 14uur!) en dan de trein op naar Belgie. Misschien da ik nog een dezer nog iets post.. Houd het in het oog!

 

Kris

 

 

 

 

Fotoalbums van Filipijnen

Philippines (209)

11 Januari 2011 | Back to the Philippines | Filipijnen | Laatste Aanpassing 11 Januari 2011

  • DSC00161
  • DSC00185
  • DSC00257
  • DSC00224

 

Plaats een Reactie

beatrice timmerman

Voila, dat weten dan ook weer eens se...!Nog een goed einde van je fantastische reis.Doe het een beetje rustig aan dat je toch uitgerust thuis komt.Mams

Geplaatst op 26 Januari 2011

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking