Reisverhaal «Tbilisi »

Caucasus | Georgië | 0 Reacties 16 September 2012 - Laatste Aanpassing 16 September 2012

Hi there!

 

Gisteren aan m'n volgende trip begonnen! Met een 10 minuten vertraging vertrokken in een A321 van Alitalia die maar voor ongeveer een derde vol zat, richting Rome.

Daar aangekomen een 2uur tijd tot de vlucht naar Rome en het is Italie voor iets: ik heb een lekker stuk pizza verorbert.

Volgende vlucht naar Tbilisi ging iets minder vlot. Boarden van het vliegtuig gebeurde op zijn Italiaans. Er moest met een bus naar het vliegtuig gegaan worden maar waar zijn er bussen. Met een 15minuten vertraging uiteindelijk rond 22:25 vertrokken in een Airbus 320 die volledig vol zat. Klein beetje kunnen slapen, gelukkig oordoppen mee want rij achter mij zat er geregeld een baby te kruisen. Tja, hoe leg je die uit dat je moet slikken om de drukverschillen weg te werken bij het klimmen en dalen...

Uiteindelijk op tijd aangekomen in Tbilisi, om 4:10 (2:10 in Belgie). Heel moderne en nieuwe luchthaven (heel verschil met Rome). Immigratie ging vlot en zelfs voor het eerst een kadootje gekregen, een flesje wijn van Georgie! Mijn baggage liet even op zich wachten maar is aangekomen, dan met taxi die reeds geregeld was en op me wachtte richting hostel waar ik nog een paar uur geslapen.

En nu: klaar voor Tbilisi te gaan verkennen!

 

 

 

 

 

Plaats een Reactie

 

      
This site is only viewable in landscape mode !
Session Tracking